Cum alegem melodia pentru dansul mirilor?

Cum alegem melodia pentru dansul mirilor?

La cel mai important moment al nuntii ce reprezinta primul dans ca sot si sotie ar trebui sa alegeti melodia in functie de personalitatea voastra.

Pentru o reusita a evenimentului puteti alege un blues sau vals cu un mesaj puternic de iubire ce va transforma momentul intr-unul romantic si va tresalta inimile invitatiilor; o melodie mai ritmata sau un colaj de melodii (colaj de vals + salsa, vals + rock&roll, tango + bachata) sau orice combinatie va reprezinta mai bine ce va da cheful si startul disctractiei.

Din experienta noastra ca formatie , dupa 12 ani de astfel de evenimente , indiferent daca veti alege sa faceti cursuri cu un coregraf pentrul un dans profesionist si complex sau vreti un dans simplu pregatit de voi acasa, consideram ca cel mai important lucru este sa transmiteti dragostea, iubirea si bucuria voastra invitatilor. Astfel veti reusi sa transformati momentul intr-unul de vis si reusita va fi garantata.

Daca la nunta aveti o formatie buna, acest moment de dechidere poate fi realizat cu suport muzical live, dar in conditiile in care ati repetat cu coregraful si aveti pasii stricti va recomandam sa folositi exact melodia originala pe care ati repetat ca sa nu fiti stresati si a nu gresi pasii.

Alt lucru la care trebui sa fiti atenti in alegerea melodiei, sunt versurile. Daca melodia este intr-o limba straina este foarte important sa traduceti versurile si sa stiti ce spun ele pentru ca nunta este o adevarata sarbatoare a dragostei voastre si mai mult ca sigur va doriti ca mesajul pe care il transmite melodia sa fie in armonie cu acest moment.

Tot atunci cand alegeti melodia, mireasa ar trebui sa tina cont de rochia de mireasa si de pantofi. Spre exemplu, rochia de mireasa in stil sirena nu-ti va permite sa faci miscari energice sau ample, iar pantofii sa fie confortabili si sa fie purtati si in timpul repetitiilor ca sa nu aveti surprize neplacute in timpul dansului.

Sa mai tineti cont si sa va interesati la restaurant cum este ringul de dans: cat de mare este suprafata si daca este alunecoasa.

 Va dam cateva sugestii de melodii pentru dansul vostru:

-Dance me to the end of love – Leonard Cohen

-Je t’aime – Lara Fabian

-Nothing gonna change my love for you- Glenn Medeiros

-Wonderful Tonight – Eric Clapton

-Endless Love – Diana Ross and Lionel Richie

-What a Wonderful World – Louis Armstrong

-Tonight I Celebrate My Love- Roberta Flack and Peabo Bryson

-Cum am ajuns sa te iubesc – Stefan Banica Senior si Stefan Banica Junior

-The second Waltz- Dmitri Shostakovich

-Daca noi ne iubim- Holograf

-That’s Amore – Dean Martin

-Something Stupid- Frank Sinatra

-When you tell me that you love me- Julio Iglesias

-All for love- Michael Bolto

- I love you - Celine Dio

- Les Valses de Vienne- Francois Feldman

-Time of my life- Dirty Dancing

-Por una cabeza- Carlos Gardel 

-Save the last dance for me- Michael Buble